Svt biden

Biden lovar nya sanktioner – angrep Putin i tal – SVT Nyheter

Biden lovar nya sanktioner – angrep Putin i tal | SVT Nyheter

för 2 timmar sedan — Nya sanktioner, en passning till Putin och en försäkran till det ryska folket. Det var innehållet i Joe Bidens tal i Warszawa.

Nya sanktioner, en passning till Putin och en försäkran till det ryska folket. Det var innehållet i Joe Bidens tal i Warszawa.– Putin kan avsluta kriget med ett ord, sade USA:s president.

Joe Biden i Sverige | SVT Nyheter

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Historiskt besök av president Biden – SVT Nyheter

Historiskt besök av president Biden | SVT Nyheter

för 1 dag sedan — USA:s president Joe Biden genomförde ett historiskt besök i Ukraina på måndagen. På fredag är det ett år sedan Ryssland inledde sitt …

USA:s president Joe Biden genomförde ett historiskt besök i Ukraina på måndagen.  På fredag är det ett år sedan Ryssland inledde sitt storskaliga anfall mot Ukraina.– Ett år senare står Kiev kvar, och Ukraina står kvar. Demokratin står kvar, sa Biden i Kiev.

Joe Bidens tal till nationen: ”Vår demokrati förblir obruten”

Joe Bidens tal till nationen: ”Vår demokrati förblir obruten” | SVT Nyheter

8 feb. 2023 — På natten mot onsdag höll USA:s president Joe Biden sitt State of the union-tal till kongressen där representanter för både senaten, …

På natten mot onsdag höll USA:s president Joe Biden sitt State of the union-tal till kongressen där representanter för både senaten, kongressen och domstolen var samlade. Han framhöll landets starka ekonomi i svåra tider, men fick omedelbart kritik från republikanskt håll om att Washington ”bränner upp dina surt förvärvade pengar”.

Biden efter dokumentfyndet: Förvånad – SVT Nyheter

Biden efter dokumentfyndet: Förvånad | SVT Nyheter

10 jan. 2023 — USA:s president Joe Biden sade på tisdagen att han är förvånad att sekretessbelagda handlingar från hans tid som vicepresident hittats på …

USA:s president Joe Biden sade på tisdagen att han är förvånad att sekretessbelagda handlingar från hans tid som vicepresident hittats på ett kontor han tidigare använt.

Fouad Youcefi: Så kommer dokumenthärvan ställa till det för …

Fouad Youcefi: Så kommer dokumenthärvan ställa till det för president Joe Biden | SVT Nyheter

12 jan. 2023 — Att hemligstämplade dokument hittats i Joe Bidens förra kontor kommer att användas som slagträ i den politiska debatten i USA – det menar …

Att hemligstämplade dokument hittats i Joe Bidens förra kontor kommer att användas som slagträ i den politiska debatten i USA – det menar Fouad Youcefi, SVT:s tillträdande USA-korrespondent.– Nu får republikanerna chans att kritisera Biden efter att de själva fått kritik för hur de hanterat talmansvalet, säger han.På torsdagen kom besked om att ytterligare hemliga dokument hittats – den här gången i garaget hemma hos Biden.

Särskild utredare tillsatt efter Joe Bidens dokumenthärva

Särskild utredare tillsatt efter Joe Bidens dokumenthärva | SVT Nyheter

14 jan. 2023 — USA:s justitieminister Merrick Garland har utsett ett särskilt ombud för att utreda omständigheterna kring president Joe Bidens …

USA:s justitieminister Merrick Garland har utsett ett särskilt ombud för att utreda omständigheterna kring president Joe Bidens dokumenthärva. Syftet är att ta reda på om upptäckten av de hemligstämplade regeringsdokumenten kan koppla Biden till brott.Flera dokument med hemligstämplade uppgifter har hittats i Joe Bidens hem och på ett kontor i Washington.

Pressad Biden manade till enighet över partigränsen

Pressad Biden manade till enighet över partigränsen | SVT Nyheter

8 feb. 2023 — Att charma den amerikanska medelklassen och sina politiska motståndare var Joe Bidens fokus när han i natt höll det årliga state of the …

Att charma den amerikanska medelklassen och sina politiska motståndare var Joe Bidens fokus när han i natt höll det årliga state of the union-talet. Det säger SVT:s korrespondent Fuoad Youcefi.– Det var en glad president, som kanske inte borde vara så glad.

Vita huset: Fler hemligstämplade dokument funna hos Biden

Vita huset: Fler hemligstämplade dokument funna hos Biden | SVT Nyheter

14 jan. 2023 — Ytterligare hemligstämplat material har hittats i USA:s president privata bostad i Wilmington i Delaware. Beskedet kommer från Vita huset.

Ytterligare hemligstämplat material har hittats i USA:s president privata bostad i Wilmington i Delaware. Beskedet kommer från Vita huset.

Keywords: svt biden, biden svt, svt joe biden, joe biden svt