Lidl Timrå – Öppettider på Lidl Timrå och Lidl.se

Om du är bosatt i Timrå eller besöker området och letar efter en pålitlig och prisvärd matbutik, då är Lidl Timrå ett utmärkt val. Lidl är en kedja av välkända livsmedelsaffärer som är kända för sitt breda sortiment och konkurrenskraftiga priser. I denna artikel kommer vi att utforska öppettiderna på Lidl Timrå och hur du kan hitta mer information om butiken på Lidl.se.

Lidl Timrå öppettider

Det är viktigt att hålla koll på öppettiderna för att kunna planera dina inköp. Lidl Timrå har generösa öppettider som passar de flesta kunder.

Vardagar Helgdagar
Måndag – fredag: Lördag – söndag:
08:30 – 21:00 09:00 – 20:00

Som du kan se har Lidl Timrå generösa öppettider både på vardagar och helgdagar. Det ger dig möjlighet att handla när det passar dig bäst, oavsett om det är på väg hem från jobbet eller under helgens aktiviteter.

Lidl.se öppettider

Om du vill ha mer information, eller om du vill dubbelkolla öppettiderna innan ditt besök, kan du enkelt besöka Lidl.se. På Lidl:s officiella hemsida hittar du all information du behöver om Lidl Timrå och andra Lidl-butiker runt om i Sverige.

För att hitta rätt butik på Lidl.se, följ dessa enkla steg:

  1. Gå tillLidl.sei webbläsaren.
  2. Klicka på “Butiker” i huvudmenyn.
  3. Välj “Timrå” i rullgardinsmenyn för att filtrera resultaten.
  4. Du får nu en lista över Lidl-butiker i Timrå och deras respektive öppettider.

Genom att besöka Lidl.se kan du också hitta mer information om aktuella erbjudanden och kampanjer, samt läsa om Lidl:s sortiment och hållbarhetsinitiativ.

Slutsats

Lidl Timrå är en pålitlig och prisvärd matbutik som erbjuder generösa öppettider för sina kunder. Genom att besöka Lidl.se kan du enkelt hitta mer information om Lidl Timrå och andra Lidl-butiker runt om i Sverige. Planera dina inköp och upptäck det breda sortimentet som Lidl har att erbjuda!

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är Lidl Timrås öppettider?

Lidl Timrå har öppet från måndag till lördag mellan kl. 8:00 och 21:00. På söndagar är det öppet från kl. 9:00 till 20:00.

Var kan jag hitta Lidl Timrås öppettider?

Du kan hitta Lidl Timrås öppettider på deras officiella hemsida, lidl.se.

Har Lidl Timrå speciella öppettider på helgdagar?

Ja, under vissa helgdagar kan Lidl Timrå ha ändrade öppettider. Det är alltid bra att dubbelkolla på deras hemsida eller kontakta butiken direkt för att få den senaste informationen.

Finns det parkeringsplatser vid Lidl Timrå?

Ja, Lidl Timrå har egna parkeringsplatser där kunder kan parkera sina bilar bekvämt.

Har Lidl Timrå möjlighet till e-handel?

Tyvärr erbjuder inte Lidl Timrå någon e-handel för närvarande. Du kan dock besöka butiken fysiskt för att handla deras produkter.

Är det möjligt att handla online och hämta i butik från Lidl Timrå?

Nej, för tillfället erbjuder inte Lidl Timrå möjligheten att beställa varor online och sedan hämta dem i butiken.

Vilka betalningsmetoder accepterar Lidl Timrå?

Lidl Timrå accepterar vanligt förekommande betalningsmetoder som kontanter, kortbetalning (Debetkort och kreditkort) samt kontaktlös betalning.

Har Lidl Timrå en återköpspolicy?

Ja, Lidl Timrå har en återköpspolicy. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du återlämna varan och få pengarna tillbaka. Detta gäller under vissa specifika villkor, så se till att läsa deras återköpspolicy för att få mer information.

Kan jag kontakta Lidl Timrå via telefon?

Ja, du kan kontakta Lidl Timrå via telefon. Du hittar deras telefonnummer på deras hemsida.

Erbjuder Lidl Timrå hemleveransservice?

Nej, för tillfället erbjuder inte Lidl Timrå någon hemleveransservice. Du kan besöka butiken personligen för att handla deras varor.

Artiklen Lidl Timrå – Öppettider på Lidl Timrå och Lidl.se har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 32 anmeldelser